Taller de xocolata - La Mona a Zuric

Sunday, 3 April 2022 8:00 AM - 10:00 PM CEST

Grabenstrasse 6, Bilten, Glarus, 8865 , Switzerland

Register Now

Registration

Sale ended

Socis Partial Approval - CHF30.00

sales ended

No Socis Partial Approval - CHF35.00

Enter your discount code

  • Subtotal (excluding fees and discounts)
  • Fee
  • Total amount

1. Select Seats

2. Review and Proceed

Sunday, 3 April 2022 8:00 AM - 10:00 PM CEST

House of Läderach, Grabenstrasse 6, Bilten, Glarus, 8865 , Switzerland.

Aquest any organitzem un taller de figures de xocolata per a que puguis fer la figura de la Mona i menjar-te-la el dilluns de Pasqua!

A la House of Läderach gaudirem d'un curs exclusiu on cadascú farà un conill de xocolata amb l'ajuda del mestre xocolater. També podrem visitar el museu i gaudir d'un petit tast de xocolates.

El taller de xocolata durarà 90 minuts i serà en alemany, però des de la Junta ens oferim per traduir i ajudar-te en el que calgui per a que t'ho puguis passar d'allò més bé.

L'activitat està recomanada per a adults i infants a partir de 8 anys, però també pot venir un infant acompanyat d'un adult.

Cal arribar a la House of Läderach a les 9:45 h. Pots anar-hi pel teu compte o trobar-te amb nosaltres a les 8:00 h a Zürich HB.

 

 

Grabenstrasse 6, 8865 Bilten

Casal Català de Zuric

www.cczuric.cat

El Casal Català de Zuric és una entitat amb molts anys d’història que va ser fundada per ser el punt de trobada de catalans i catalanes de la zona de Zuric i que ho segueix sent, pel suport que ofereix a la nova emigració i per la promoció cultural i l’organització d’esdeveniments i festes tradicionals. El Casal funciona gràcies a l’esforç de tots els socis i sòcies organitzats que donen suport a la junta.

Contact the Organizer