STEAMConf 2022

Thursday, 13 October 2022 11:05 AM - 2:00 PM CEST

Plaça d'Eusebi Güell, 6, 08034 Barcelona, Barcelona, Barcelona, 08034 , Spain

Register Now
Days
Hours
Minutes
Seconds

Registration

Sale ended

EXPLORANT FUTURS COL·LABORATIUS AMB INTERNET DE LES COSES DIJOUS, 13 D’OCTUBRE - 15.00 - 16.30 Partial Approval - Free

Idioma: anglès Deren Güler Investigadora, dissenyadora i educadora, Nova York NY (EUA) Els participants necessitessin portar ordinador.

sales ended

APRENENTATGE CIENTÍFIC BASAT EN PROJECTES AMB EL SOL DE CADA DIA, DIJOUS, 13 D’OCTUBRE, 15.00 - 16.30 Partial Approval - Free

Idioma: Català Barcelona Institute of Science and Technology (BIST), a través d’Ona Balaguer, Paola Chiara Bartoccioni, l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB Barcelona) ’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) i Oscar Blanch Bigas l’Institut de Física d’Altes Energies (IFAE).(Barcelona).

Sale ended

TEASPILS: PLANTES I TECNOLOGIA - DIJOUS, 13 D’OCTUBRE 15.00 - 16.30 Partial Approval - Free

Idioma: Català. Davinia Hernández-Leo Cap del grup de recerca de Tecnologies Interactives i Distribuïdes per a l’Educació (TIDE). Ariel Ortiz, Estudiant de doctorat (TIDE), UPF. Paula Balcells, UPF, estudiant de master. Els participants necessitessin portar ordinador.

sales ended

VERITAT O FALS? – DESMUNTANT LES FAKE NEWS AMB EL PENSAMENT CRÍTIC - TALLERS PARAL·LES | DIJOUS, 13 D’OCTUBRE 17.00 - 18.30 Partial Approval - Free

Barcelona Institute of Science and Technology (BIST), a través de Pilar Jiménez, Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC), Federica Beduini i Lydia Sanmartí-Vila ’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) i Muriel Arimon, Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB), (Barcelona). Els participants necessitessin portar ordinador.

Sale ended

TINKERING WITH AUTOMATA: THE ENSEMBLE WORKSHOP DIJOUS, 13 D’OCTUBRE 15.00 - 16.30 Partial Approval - Free

Idioma: Anglès. Sarah Alexander, directora de Cabaret Mechanical Theatre, Londres (Regne Unit); Lisa Finch, directora de desenvolupament, Cabaret Mechani.

sales ended

QUÈ HI HA DINS UN SMARTPHONE?: UN PROBLEMA ELEMENTAL. - DIJOUS, 13 D’OCTUBRE - 15.00 - 16.30 Partial Approval - Free

Idioma: Català Josep Ferràndiz, professor de tecnologia a secundària, CESIRE, Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya; Ester Forné, Mestra d'educació artística a infantil i primària, Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya; Joan Guillén Professor de Tecnologia d´educació secundària, CESIRE, del Departament d´Educació de la Generalitat de Catalunya; Jordi Regalés, Enginyer, és Catedràtic d'Educació Secundària a les especialitats de Tecnologia i Sistemes electrònics; Fina Guit, Membre de l'àmbit científic del CESIRE,Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

Sale ended

S+T+ ARTS RESIDENCIES, CREANT AMB IA, DIJOUS, 13 D’OCTUBRE 15.00 - 16.30 Partial Approval - Free

Idioma: Anglès Tomi Kauppinen, Cap d'Aalto Online Learning - Online Hybrid Lab a la Universitat d'Aalto, (Finlandia). Els participants necessitessin portar ordinador.

sales ended

PROJECTE “FEM RECERCA AMB EL BIST”, DIJOUS, 13 D’OCTUBRE - 15.00 - 16.30 Partial Approval - Free

Idioma: Català Institut Angeleta Ferrer Barcelona Els participants han de portar ordinador.

Sale ended

DESCOBRINT MART: COM CREAR UNA EXPERIÈNCIA LOW-FLOOR, HIGH-CEILINGS, & WIDE-WALLS USANT CARTRÓ, DISSENY 3D I REALITAT AUGMENTADA Partial Approval - Free

DIJOUS, 13 D’OCTUBRE, 17.00 - 18.30 Idioma: Castellà Nancy Otero, Fundadora i CEO de KitCo, San Francisco, CA, (EUA). Els participants necessitessin portar ordinador.

sales ended

PROTEÏNOFLEXIA, DIJOUS, 13 D’OCTUBRE 17:00 - 18:30 Partial Approval - Free

Idioma: Català. Barcelona Institute of Science and Technology (BIST), a través d’ Elena Meléndez i Joana Fort de l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB) i Àlex Argemi de l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2). (Barcelona); Eduscopi, empresa de divulgació, comunicació i educació científica. Els participants necessitessin portar ordinador.

Sale ended

ISCIENTIST, UN RECURS PEDAGÒGIC PER FOMENTAR LA CURIOSITAT A L’AULA. DIJOUS, 13 D’OCTUBRE 17.00 - 18.30 Partial Approval - Free

Idioma: Anglès Meirav Bass, Directora de recursos pedagògics, Davidson Institute of Science Education, the Weizmann Institute of Science, Tel Aviv, (Israel).

sales ended

EL TELÈFON MÒBIL, UN LABORATORI EXTRAORDINARI A LA BUTXACA! DIJOUS, 13 D’OCTUBRE 17.00 - 18.30 Partial Approval - Free

Idioma: Català Luis Carlos Pardo, investigador del Grup de Caracterització de Materials de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Els participants han de portar un telèfon intel·ligent

Sale ended

FER MIRALLS MÀGICS DIJOUS, 13 D’OCTUBRE - 17.00 - 18.30 Partial Approval - Free

Idioma: Anglès Jens Mönig, cofundador i programador principal de Snap! Nebringen, (Alemanya) Si us plau, porteu un ordinador portàtil.

sales ended

PENSAMENT COMPUTACIONAL DESENDOLLAT DIJOUS, 13 D’OCTUBRE 17.00 - 18.30 Partial Approval - Free

Idioma: Català Anna Matamala, Docent d’educació Infantil i Primària a FEDAC Sant Narcís (Barcelona); Oscar de Paula Docent d’educació Infantil i Primària a FEDAC Montcada (Barcelona).

Sale ended

APRENEM JUGANT A COMPRENDRE CONEIXEMENT CIENTÍFIC COMPLEX, 13 D’OCTUBRE 15.00 - 16.30 Partial Approval - Free

Idioma: Català Barcelona Institute of Science and Technology (BIST), a través de Sebastián Grinschpun, ’Institut de Física d’Altes Energies (IFAE),Laura Hernández Eguía, Institut Català d’Investigació Química (ICIQ) Joan Ginovart Cirera, Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB Barcelona). i Núria Bayó, BIST.

Enter your discount code

  • Fee
  • Total amount

1. Select Seats

2. Review and Proceed

Thursday, 13 October 2022 11:05 AM - 2:00 PM CEST

Auditori Vèrtex UPC Campus Nord, Plaça d'Eusebi Güell, 6, 08034 Barcelona, Barcelona, Barcelona, 08034 , Spain.

STEAMConf Barcelona 2022, en la seva 8a edició, insisteix en l’aprenentatge basat en projectes a la frontera de Mans, Ment i Emoció on comprendre és un aprenentatge que va molt més enllà del “saber” passa en el context d’una investigació real a través de la indagació, l’experimentació, el raonament i la cooperació, fent que l’aprenentatge sigui creador, significatiu i inspirador tot promovent la capacitat de transferir-lo i aplicar-lo a situacions noves i complexes en un entorn, en canvi, constant, a fi d’actuar responsablement i fer aflorar el desig de continuar preguntant i aprenent al llarg de la vida.

Soko Digital SL

soko.tech