SEMINAR JAVNEGA NASTOPANJA IN KOMUNICIRANJA

Monday, 11 March 2019, 3:00 PM - 6:30 PM [CEST]

Fakulteta za upravo, Gosarjeva ulica 5, Ljubljana, 1000, Slovenia

Register Now

1. Select Seats

2. Review and Proceed

Days
Hours
Minutes
Seconds

REGISTRATION

Sold out

Vstopnica na seminar za študente PARTIAL APPROVAL - Free

Brezplacen seminar o javnem nastopanju in komuniciranju s trenerko mag. Vesno Sodnik. Prednost pri prijavi imajo študenti.

Enter your discount code

  • Fee
  • Total amount

Monday, 11 March 2019, 3:00 PM - 6:30 PM [CEST]

Fakulteta za upravo, Fakulteta za upravo, Gosarjeva ulica 5, Ljubljana, 1000, Slovenia.

 


Besede nas spremljajo na vsakem koraku – doma, na delovnem mestu, med prijatelji, sorodniki, na potovanjih ali izobraževanjih… Gradijo odnose, navdušujejo nad novimi idejami, prodajajo izdelke in storitve, nenazadnje pa tudi – kar je najpomembnejše – soustvarjajo našo realnost.

Glede na to, da strah pred javnim nastopanjem spada med tri najpogostejše strahove na svetu in da je nastopanje del našega vsakdana, je to izvrstna priložnost, da izpiliš svoje govorne sposobnosti.

Zato letos za študente spet pripravljamo izobraževalni seminar, in sicer na temo javnega nastopanja in komuniciranja.

Na triurnem seminarju, kjer bo z nami mag. Vesna Sodnik, strokovnjakinja v komunikacijski sferi, boste dobili vse odgovore v zvezi z javnim nastopanjem, komunikacijo, retoriko, govorici telesa in še mnogem drugem.

 

POZOR:  Študentom Fakultete za upravo se z udeležbo prizna 1 kompetencni dogodek za prakso. Pogoj za priznavanje je prisotnost na dogodku do zakljucka.

 

Vabljeni!

Cancellation policy

Prijavitelj ima pravico udeležbo na izobraževalnem dogodku odpovedati brez stroškov odpovedi v roku najmanj 7 dni pred izvajanjem delavnice. V primeru, da prijavitelj udeležbe na izobraževalnem dogodku ne odpove, je dolžen poravnati kotizacijo v vrednosti 10 EUR.

Dogodek je namenjen študentom, zato imajo le ti prednost pri prijavi. Zaradi tega, si pridržujemo pravico do odpovedi prijave prijavitelja, ki ga bomo uvrstili na cakalni seznam ob morebitnih prostih mestih na dogodku.

FUL POVEZANI smo skupina mladih, ambicioznih, drznih in pozitivnih posameznikov, ki se zavzemamo za kvalitetnejši jutri študentov. Prioriteto nam predstavlja organizacija dogodkov na teme izobraževanja, športa, zabave in mednarodnega sodelovanja.

Contact the Organizer

mag. Vesna Sodnik
Trenerka javnega nastopanja in komuniciranja

Vesna Sodnik, komunikacijski coach in trenerka javnega nastopanja. Vesna Sodnik izvaja delavnice za pridobivanje znanj o javnem nastopanju v uglednih slovenskih podjetjih, usposabljala pa je tudi številne posameznike, ki so želeli izboljšati komunikacijo s soljudmi.

www.beseda.si

About mag. Vesna Sodnik

Trenerka javnega nastopanja in komuniciranja