Recruits Startdag

Saturday, 24 September 2022 2:00 PM - 9:00 PM CEST

78, Lange Eikstraat, Wezembeek-Oppem, Vlaanderen, 1970, Belgium

Register Now
Days
Hours
Minutes
Seconds

Registration

Sale ended

Volwassene Partial Approval - €8.00

sales ended

Kinderen (vanaf 3jaar) Partial Approval - €3.00

Kinderen van 0 tot 3j = GRATIS

Enter your discount code

  • Subtotal (excluding fees and discounts)
  • Fee
  • Total amount

1. Select Seats

2. Review and Proceed

Saturday, 24 September 2022 2:00 PM - 9:00 PM CEST

International Baptist Church Brussels, 78, Wezembeek-Oppem, Vlaanderen, 1970, Belgium.

Ladies and gentlemen,

Het is zover: ons nieuw Recruitsjaar staat voor de deur! Hopelijk heeft iedereen genoten van een deugddoende vakantie en is de goesting stilaan terug aan het komen om er weer in te vliegen met z'n allen? We gaan voor niks minder dan een jaar vol toewijding, passie en overgave aan Koning Jezus! Door onze wekelijkse samenkomsten in kleine groepjes leren we wat discipelschap precies inhoudt en blijven we groeien in geloof. Dit vraagt lef en karakter, want discipelschap gaat niet vanzelf. Het is een keuze die je zelf dient te maken, waardoor je steeds intiemer leert wandelen met je Schepper. Niets heeft meer waarde in jouw leven dan dit te mogen ervaren... 

We organiseren deze Startdag speciaal voor alle nieuwe Recruits én anciens om er een 'knallende start' van te maken en onze prioriteiten te shiften naar Mattheüs 6:33, waarin Jezus de volgende uitspraak doet: "Maar zoek eerst het Koninkrijk van God en Zijn gerechtigheid, en al deze dingen zullen u erbij gegeven worden." Neem je partner en kinderen mee voor een onvergetelijke dag. 

Ben je helemaal nieuw en benieuwd naar wat Recruits inhoudt? Dan ben je ook van harte welkom om te proeven van wie we zijn en wat we doen. Twijfel niet om te komen, we kijken ernaar uit om jou beter te leren kennen en je warm te maken voor discipelschap! 

Hoe ziet onze Startdag eruit? Verwacht je aan een stevige portie sport en spel, leuke babbels, diepgang en een lekker hapje. Je bent welkom vanaf 14u en we sluiten af om 21u. PS: voor de kinderen (vanaf 3j) wordt er opvang voorzien met heel wat leuke spelletjes, een springkasteel, schmink, ...

Hopelijk zien we jou op de startdag! Tot de 24e ;-) 

 

SAMENGEVAT

Wanneer? zaterdag 24 september, start om 14u tot 21u

Wie? iedereen is welkom: nieuwe Recruits, anciens + je partner & kids, geïnteresseerden 

Wat? connectie, sport, spel, diepgang en avondmaaltijd

RECRUITS is a Belgian “Disciple Making Movement” (DMM) for young men and women. We seek to rediscover the ancient art of making disciples and see authentic and radical gospel transformation in our own lives as well as in this nation. In doing so, we aim to contribute to launching a movement of revival and renewal that sweeps through the Western world as we see the reality of God’s Kingdom established in our stories, our practices, our communities and our environments.

Contact the Organizer