“Políticament incorrecte” – La Quinta Forca

Mehrere Termine

Banhof Stadelhofen, Galerie über Gleis 3 , Zürich, Zürich, 8001, Switzerland

Jetzt registrieren

Anmeldung

Verkauf beendet

Entrada Obra Teilweise Die Genehmigung - CHF15.00

Amb aquesta entrada podràs gaudir de l'obra i una beguda a la barra :) Les entrades no són numerades!

Geben Sie Ihren Rabattcode

  • Zwischensumme (ohne Gebühren und Rabatte)
  • Gebühr
  • Gesamtmenge

1. Select Seats

2. Review and Proceed

Mehrere Termine

Bühne S, Banhof Stadelhofen, Zürich, Zürich, 8001, Switzerland.

El grup de teatre del Casal Català de Zuric, La Quinta Forca, torna als escenaris!

Penseu que l’actual situació política a Catalunya és complicada, conflictiva … o fins i tot absurda? Doncs espereu a veure la propera obra de Teatre de la La Quinta Forca, us acabarà de trencar tots els esquemes polítics!

No us perdeu l’obra que prepara La Quinta Forca: “Políticament Incorrecte” de l’actor i director Ray Cooney, adaptada per Paco Mir

És una obra amb ingredients de comèdia d’embolic, amb un hàbil joc d’entrades i sortides de personatges … tot plegat per anar construint una realitat i veritat paral·leles. Sí, sí … ja ho deveu haver endevinat … polítics a escena!

L’argument es desenvolupa dins una suite d’un hotel de categoria, on un ministre del Govern planeja passar la nit amb una diputada de l’oposició. Tot sembla anar sobre rodes, quan de sobte surt un imprevist … que pot impedir els plans immediats del ministre, i inclús posar en compromís la seva carrera professional. Desesperat, el ministre truca al seu ajudant, disposat a tot. La història es “desmadra” amb l’arribada d’altres personatges i amb la manera com el ministre intenta tergiversar la realitat.

“Políticament incorrecte” és un vodevil anglès, però no un qualsevol, si no que, probablement, és el vodevil més original, sorprenent i, sobretot, divertit que s’ha estrenat a Londres.

Casal Català de Zúric

www.cczuric.cat

El Casal Català de Zuric és una entitat amb molts anys d’història que va ser fundada per ser el punt de trobada de catalans i catalanes de la zona de Zuric i que ho segueix sent, pel suport que ofereix a la nova emigració i per la promoció cultural i l’organització d’esdeveniments i festes tradicionals. El Casal funciona gràcies a l’esforç de tots els socis i sòcies organitzats que donen suport a la junta.

Kontaktieren Sie den Veranstalter