MVP-Dagen 2023

Wednesday, 25 October 2023 8:30 AM - 4:00 PM CEST

Dronning Eufemias gate 71, Oslo, 0194, Norway

Register Now

1. Select Seats

2. Review and Proceed

Registration

Free Partial Approval - Free

Slots left: 68| Sales end on 10/23/2023

Ved påmelding av flere deltagere må det oppgis individuell informasjon. Doble reservasjoner vil bli slettet for å gi plass til flest mulig deltagere. Ved å registrere deg til MVP-Dagen 2023, godtar du samtidig at MVP-Dagen og våre sponsorer får tilgang til registreringsinformasjonen du oppgir.

Enter your discount code

  • Fee
  • Total amount

Wednesday, 25 October 2023 8:30 AM - 4:00 PM CEST

Microsoft - Oslo, Dronning Eufemias gate 71, , Oslo, 0194, Norway.

Da er det nok en gang en glede for oss å invitere til MVP-Dagen, denne gangen i 2023 versjonen.

Vi har et program med 24 foredrag, fordelt på to saler hele dagen. En oversikt over fordragene finner dere på våre nettsider: 2023 – Sessions – MVP-Dagen (mvpdagen.no)

I år som tidligere år, har vi tilgjenglig gjort en liten app/webside der det er mulig å holde seg oppdatert på hva som går hvor og når: https://mvp-dagen-2023.sessionize.com/ 

Eventet er som tidligere gratis, og det er gratis å melde avbud så lenge påmeldingen er åpen. Men vi ønsker å opplyse om at vi vil ta et "no show" gebyr dersom avbud ikke er meldt innen tidsfristen. 

Cancellation policy

Påmelding, deltagelse og avmelding er gratis så lenge påmeldingen er åpen.
Etter at påmeldingen er lukket tilkommer det et gebyr på nok 100,- for "no-shows" og for sent inkommende avmeldinger

MVP Dagen

Ideen med MVP Dagen er at dette skal være en dag der norske MVPer deler av sin kunnskap til de som er interessert i å holde seg oppdatert på hva som skjer i Microsoft skyen. Dette er ikke en dag for MVPer , men en dag der vi som MVPer deler vår innsikt og kunnskap med dere. Hva er en MVP lurer du kanskje på? Microsoft sin definisjon er som følger: Microsoft Most Valuable Professional (MVP) prisen gis til “eksepsjonelle, uavhengige teknologiledere som deler sin lidenskap, teknisk kompetanse, og reel erfaringsbasert kunnskap om Microsoft-produkter med andre.”

Contact the Organizer