La Castanyada 2023

Monday, 2 October 2023 7:00 PM - Sunday, 29 October 2023 8:00 PM CEST

93, Bucheggstrasse, Zürich, ZH, 8057, Switzerland

Register Now

Registration

Sale ended

Bebé (0 a 1 any) Partial Approval - Free

sales ended

Infantil (fins a 14 anys) - Socis Partial Approval - CHF5.00

Entrada vàlida per socis menors de 14 anys. Important: cada infant ha d'anar acompanyat d'un adult! No s'accepten cancel·lacions ni es reemborsaran els diners en cas de no poder assistir-hi.

Sale ended

Infantil (fins a 14 anys) - No socis Partial Approval - CHF10.00

Entrada vàlida per no socis menors de 14 anys. Important: cada infant ha d'anar acompanyat d'un adult! No s'accepten cancel·lacions ni es reemborsaran els diners en cas de no poder assistir-hi.

sales ended

Socis Partial Approval - CHF12.00

Entrada vàlida per socis majors de 14 anys. No s'accepten cancel·lacions ni es reemborsaran els diners en cas de no poder assistir-hi.

Sale ended

No socis Partial Approval - CHF20.00

Entrada vàlida per no socis majors de 14 anys. No s'accepten cancel·lacions ni es reemborsaran els diners en cas de no poder assistir-hi.

Enter your discount code

  • Subtotal (excluding fees and discounts)
  • Fee
  • Total amount

1. Select Seats

2. Review and Proceed

Monday, 2 October 2023 7:00 PM - Sunday, 29 October 2023 8:00 PM CEST

GZ Buchegg, 93, Zürich, ZH, 8057, Switzerland.

El Casal et convida a castanyes i moniatos per a celebrar la castanyada! I a més, us portem un concert infantil d'allò més divertit per als petits!

Després del concert farem un sopar de germanor per a tots els públics. Porta menjar per compartir, que farem una taula de buffet amb el menjar que tots portem.

El Casal vendrà les begudes a preus populars. Paga una entrada que serveix per cobrir les despeses de lloguer de la sala així com els premis dels concursos, les castanyes i els moniatos.

Pots apuntar-te al concurs de panellets. El guanyador tindrà un premi i tots els participants tindran un val de beguda gratuït! Els panellets que no mengi el jurat, els repartirem entre els assistents.

També pots participar al joc que farem per tots, un dels moments més divertits del calendari d’activitats del Casal.

Casal Català de Zúric

www.cczuric.cat

El Casal Català de Zuric és una entitat amb molts anys d’història que va ser fundada per ser el punt de trobada de catalans i catalanes de la zona de Zuric i que ho segueix sent, pel suport que ofereix a la nova emigració i per la promoció cultural i l’organització d’esdeveniments i festes tradicionals. El Casal funciona gràcies a l’esforç de tots els socis i sòcies organitzats que donen suport a la junta.

Contact the Organizer