“Fuita” – La Quinta Forca

Multiple Dates

Banhof Stadelhofen, Galerie über Gleis 3 , Zürich, Zürich, 8001, Switzerland

Register Now

1. Select Seats

2. Review and Proceed

Registration

Sale ended

Entrada Obra - No socis Partial Approval - CHF15.00

Amb aquesta entrada podràs gaudir de l'obra - Les entrades no són numerades!

sales ended

Entrada Obra - Socis Partial Approval - CHF10.00

Amb aquesta entrada podràs gaudir de l'obra - Les entrades no són numerades!

Enter your discount code

  • Subtotal (excluding fees and discounts)
  • Fee
  • Total amount

Multiple Dates

Bühne S, Banhof Stadelhofen, Zürich, Zürich, 8001, Switzerland.

La Quinta Forca, grup de Teatre del casal català de Zuric, ens proposa una nova obra: "Fuita", de Jordi Galceran. Una comèdia on el món de la política i la crua realitat es troben.

La Quinta Forca - Políticament Incorrecte (2018)

A Isidre Galí, conseller d'Indústria i Energia de la Generalitat, li ha caigut el món a sobre. Acaba de dimitir del càrrec acusat de corrupció, la seva dona l'ha deixat pel periodista que ha destapat la trama, i està tan desesperat que està a punt de posar fi a la seva vida. Però la casualitat posa en el seu camí la Vicenta, una venedora a domicili alegre i resolta, amb una situació personal difícil que li farà canviar la perspectiva actual i tornar a il.lusionar-se.

Fuita és una de les primeres obres d'aquest autor, amb un text àgil que converteix aquesta comèdia d'embolic en un seguit de situacions absurdes, esbojarrades i còmiques ... tot reflexionant sobre la integritat de les persones i dels col.lectius. Els personatges de Fuita es mouen entre el cinisme i l'amor, l'aparença i l'interès, la família i la delinqüència. 

En la mateixa línia hilarant que la darrera obra representada per La Quinta Forca.  Veniu a riure una estona: us hi esperem!!

Casal Català de Zuric

www.cczuric.cat

El Casal Català de Zuric és una entitat amb molts anys d’història que va ser fundada per ser el punt de trobada de catalans i catalanes de la zona de Zuric i que ho segueix sent, pel suport que ofereix a la nova emigració i per la promoció cultural i l’organització d’esdeveniments i festes tradicionals. El Casal funciona gràcies a l’esforç de tots els socis i sòcies organitzats que donen suport a la junta.

Contact the Organizer