Roots & Wings: bewust ouderschap (live training)

Friday, 23 September 2022 9:00 AM - Sunday, 25 September 2022 5:00 PM CEST

1, Parklaan, Genk, Vlaanderen, 3600, Belgium

Register Now

1. Select Seats

2. Review and Proceed

Registration

Sale ended

VROEGBOEK deelname - incl. training + boek (slechts 10 stoeltjes!) Partial Approval - €545.00

Alleen beschikbaar bij betaling binnen de 10 dagen na registratie. Deze prijs is inclusief het boek 'The Conscious Parent' en incl. btw

sales ended

STANDAARD deelname, incl. 21% btw Partial Approval - €545.00

Dit pakket omvat de training + catering (lunch/drinks/snacks), incl btw

Sale ended

DEELNAME ALS KOPPEL Partial Approval - €990.00

Enter your discount code

  • Subtotal (excluding fees and discounts)
  • Fee
  • Total amount

Friday, 23 September 2022 9:00 AM - Sunday, 25 September 2022 5:00 PM CEST

The Lighthouse, 1, Genk, Vlaanderen, 3600, Belgium.

Roots & Wings is een proces dat je meeneemt doorheen het bewust worden van wat ons als ouders/zorggevers heeft gevormd en hoe we daar bewuster in kunnen staan, teneinde onze kinderen een zo krachtig mogelijk fundament te kunnen meegeven en een sterke constructieve band met hen te kunnen ontwikkelen.

We dienen immers als rolmodellen voor de volgende generatie en vaak zijn er een heel pak gedragingen en patronen die ons daarin onbewust sturen en die we vervolgens in onze kinderen tot uiting zien komen en waarmee we gaan worstelen. Door Bewust Ouderschap leer je die dingen te herkennen, waardoor je ze kan transformeren en ze niet langer voor conflict zorgen tussen jou en je kind(eren).

 
De training bestaat uit 3 stukken:
1. Jij als kind
2. Je kind als spiegel
3. Jij en je kind
 
We kijken in dat eerste stuk naar wat er in jouw rugzak zit en wat je ermee wil doen maar ook naar de rol die je als ouder aan jezelf toekent. Of die bevrijdend, of juist beperkend werkt. Wat je eigen verwachtingen en verplichtingen daarrond zijn. We kijken ook naar de relatie die je hebt met je eigen innerlijke kind en hoe je die in balans kan brengen en naar het completen van de relatie met je eigen ouders nu je zelf ouder/zorggever bent of wordt.
In het tweede deel kijken we o.a. naar de spiegel die je kind je voorhoudt door middel van zijn/haar gedragingen. Wat jouw triggers zijn en hoe je daar bewuster mee kan omgaan en vooral ook hoe je gezonde grenzen leert zetten voor jezelf en je kind(eren).
In het laatste deel tenslotte, ontdekken we o.a. de liefdestaal van je kind en hoe je die kan inzetten voor een betere communicatie en dieper contact. En je schrijft een ouderschapsmanifest voor je opvoeding uit.
Dit alles wordt gebracht door middel van inzichten en oefeningen die afkomstig zijn uit verschillende disciplines zoals o.a. psychologie, constellatiewerk, transactioneel werk,  …

Nathalie Willems

The Lighthouse is een platform voor persoonlijke groei en bewustwording en biedt een brede waaier aan activiteiten, gaande van trainingen tot workshops en beleefdagen voor zowel individuelen als bedrijven.

Contact the Organizer

Nathalie Willems
Lead Trainer
The Lighthouse

Nathalie is een onderneemster in hart en ziel met een grote passie voor het leven. Ze is de drijvende kracht achter The Lighthouse, de bewuste kledinglijn Awearables, Belgisch licentiehouder van Creative Consciousness (een internationale organisatie gespecialiseerd in bewustwordingstrainingen en persoonlijke ontwikkeling) en mama van een 7-jarig mirakel. Ze is NLP Master van opleiding, Consciousness Coach & Trainer en volgde meerdere trainingen rond familieopstellingen en innerlijke kind werk.

www.the-lighthouse.be

About Nathalie Willems

Lead Trainer
The Lighthouse