Calçotada CCLG 2019

dimanche, 24 mars 2019 12:30 - 17:00 [CET]

Route de la Clochatte 7, Lausanne, Vaud, 1018, Switzerland

S'inscrire maintenant

1. Select Seats

2. Review and Proceed

Inscription

Vente terminée

SOCIS CCLG (podeu fer-vos soci en el següent pas) Partiel Approbation - CHF35.00

Podeu fer-vos soci en el següent pas. Per beneficiar-se d’aquesta tarifa s’haurà d’estar al dia del pagament de la quota 2018.

sales ended

NO SOCIS (Es dóna prioritat als socis; per això, cal esperar el 1 de març per a poder comprar una entrada sense ser soci) Partiel Approbation - CHF50.00

Es dóna prioritat als socis; per això, cal esperar el 1 de març per a poder comprar una entrada sense ser soci.

Vente terminée

INFANTS < 10 ANYS Partiel Approbation - CHF10.00

Entrez votre code de réduction

  • Sous-Total (hors frais et réductions)
  • Frais
  • Montant total

dimanche, 24 mars 2019 12:30 - 17:00 [CET]

Grand Refuge de Sauvabelin , Route de la Clochatte 7, Lausanne, Vaud, 1018, Switzerland.

Com cada any per aquestes dates, i ja en van 9, celebrem la Calçotada del CCLG! Aquest any serà el diumenge 24 de març al Grand Refuge de Sauvabelin (nord de Lausana) a partir de les 12:30. El dinar començarà a les 13:30. Inscripcions limitades a 100 places. Els socis ja es poden inscriure. Els no-socis es poden inscriure a partir de l'1 de març. La pàgina d'inscripció permet de fer-se soci i inscriure's a la Calçotada al mateix temps.

Calçots amb la seva salsa típica, botifarra a la brasa amb guarnició, pa torrat i fruita de postres. Una beguda inclosa.

El termini per inscriure's és el diumenge 10 de Març.

Necessitem voluntaris que col·laborin amb l'organització (logística, benvinguda, compres, transport, cuina i menjador, cocció dels calçots i de la carn, reportatge fotogràfic,...). Si vols formar part de l’equip contacta amb en David Portabella (david.portabella@gmail.com) com més aviat millor. Gràcies!

---

Comme chaque année à cette époque, et pour la 9ème fois, nous fêterons la Calçotada du CCLG. Cette année elle aura lieu le dimanche 24 mars au Grand Refuge de Sauvabelin (au nord de Lausanne) à partir de 12:30. Le repas sera à 13:30. Les inscriptions sont limitées à 100 places. Les membres peuvent déjà s'inscrire. Les non-membres peuvent s'inscrire à partir du 1er mars. La page d'inscription vous permet de devenir membre et de vous inscrire en même temps à la Calçotada.

Calçots avec sa sauce typique, saucisses de porc grillées avec garniture, du pain grillé et des fruits comme dessert. Ce prix comprend une boisson.

Inscriptions jusqu'au dimanche 10 mars.

Nous avons besoin de bénévoles pour donner un coup de main avec l'organisation (logistique, bienvenue, courses, transport, cuisson des calçots et de la viande, reportage photo,...). Si cela vous intéresse merci de contacter David Portabella (david.portabella@gmail.com) les plus rapidement possible. Merci !

Centre Català de Lausana-Ginebra

Contactez l’organisateur