Calçotada 2024

Saturday, 24 February 2024 10:00 AM - 6:00 PM CET

Salzweg 1, Zürich, Zürich, 8048, Switzerland

Register Now
Ticket type

There are no registration option(s) available for this event at the moment. Please contact the event organizer if you have any questions.

Enter your discount code

1. Select Seats

2. Review and Proceed

Saturday, 24 February 2024 10:00 AM - 6:00 PM CET

GZ Loogarten , Salzweg 1, Zürich, Zürich, 8048, Switzerland.

Calçots també a Zuric, no te’ls perdis! Vine a menjar amb nosaltres aquesta especialitat típica catalana!

Nosaltres posem els calçots duts directament de Catalunya, la salsa i les postres. Tu et portes la teva carn per fer-te a la brasa.

 

Ens trobarem cap a les 10 h al GZ de Loogarten per a fer els calçots a foc viu i ens els començarem a menjar cap a la 13:30 h. Un cop tinguem els calçots, qui vulgui es podrà coure la carn que porti a les brases. 

Tindrem bar amb begudes a preus populars (possible pagar amb TWINT o metàl·lic).

 

Places limitades! No perdis el temps i inscriu-te ja! :) 

 

Recorda renovar la teva quota de soci pel 2024!

Cancellation policy

D'acord amb la pol·lítica de cancel·lació del Casal, us recordem que només podreu cancel·lar la compra dels tickets fins a 4 dies abans de l'esdeveniment (20 de febrer a les 23:55 h) i que no es retornaran les taxes de gestió. Passat aquest temps, no se us reemborsaran els diners.

Casal Català de Zúric

www.cczuric.cat

El Casal Català de Zuric és una entitat amb molts anys d’història que va ser fundada per ser el punt de trobada de catalans i catalanes de la zona de Zuric i que ho segueix sent, pel suport que ofereix a la nova emigració i per la promoció cultural i l’organització d’esdeveniments i festes tradicionals. El Casal funciona gràcies a l’esforç de tots els socis i sòcies organitzats que donen suport a la junta.

Contact the Organizer