6è Festival Gollut a Zuric

Friday, 29 November 2019 7:00 PM - 11:00 PM CET

Sihlquai 125, Zürich, Zürich, 8005, Switzerland

Register Now

Registration

Sale ended

Reserva socis / estudiants de català - 5CHF a pagar a l'entrada Partial Approval - Free

Enter your discount code

  • Fee
  • Total amount

1. Select Seats

2. Review and Proceed

Friday, 29 November 2019 7:00 PM - 11:00 PM CET

Photobastei, Sihlquai 125, Zürich, Zürich, 8005, Switzerland.

El divendres 29 de novembre el Casal Català de Zuric presentarà per primer cop a la nostra ciutat el Festival Gollut de cinema.  Aquest festival, amb origen a Ribes de Freser, projecta i premia treballs que transmeten valors socials, informen o denuncien aspectes que afecten la societat i que no se’ls ha fet prou promoció en els cinemes convencionals o en els mitjans de comunicació. 

El festival pren el nom del golluts, també anomenats “els nans de Ribes”, una comunitat que va ser discriminada fins la seva desaparició cap al 1950. Els golluts eren persones de petita estatura i amb un goll al coll que els donava una aparença poc convencional. El nom del festival pretén dignificar-los i parlar d’un tema que es va silenciar durant anys. 

El seu director, en Joaquim Roqué Paret, ens ha proposat una selecció de curtmetratges de producció catalana, que ens vindrà a presentar personalment.

Més informació: http://www.cczuric.cat/event/6e-festival-gollut-a-zuric

Casal Català de Zúric

www.cczuric.cat

El Casal Català de Zuric és una entitat amb molts anys d’història que va ser fundada per ser el punt de trobada de catalans i catalanes de la zona de Zuric i que ho segueix sent, pel suport que ofereix a la nova emigració i per la promoció cultural i l’organització d’esdeveniments i festes tradicionals. El Casal funciona gràcies a l’esforç de tots els socis i sòcies organitzats que donen suport a la junta.

Contact the Organizer