You are currently previewing your event registration page. To review payment & confirmation pages, please publish the event.

Register

QUANTITY PRICE
prima sedinta gratuita

Sale ended

Sale ended
(Sold Out)
Free
Fee
TOTAL

Event details

Lectia introductiva va focusa pe un set simplu de 3 asane care se regasesc deseori în retetele de sanatate, pentru ca au efecte pozitive în cazul multor afectiuni.

Scopul cursului este acela e a facilita utilizarea unei practici simple, ce poate fi memorata si integrata usor în rutina de zi cu zi. Va puteti familiariza usor cu aceasta practica ce va va ocupa doar 15 minute pe zi.

De asemenea, veti învata o tehnica de auto-masaj creata pentru a stimula sistemul limfatic cât si punctele de reflexologie. Aceasta tehnica e menita sa stimuleze efectele practicii asanelor.

Fiecare sesiune va culmina cu o relaxare ghidata profunda, pe parcursul careia corpul si mintea vor experimenta o stare de repaus complet.

Vei pleca de la curs cu sentimentul de relaxare, revitalizare si pace completa!

Pret

30 RON / sedinta

100 RON / abonament lunar (4 sedinte) - 85 RON / abonament cu discount pentru studenti si pensionari

1 sedinta test gratuita: Va invitam sa testati o sedinta fara angajament si doar daca va place atunci platiti cursul!

 

Contact


Location

Morningstar Centrul Holistic de Dezvoltare str. Almas 16 , Bucuresti, Romania, 012835, Romania Get Directions

Organizer

La centrul Morningstar procesul de atingere a armoniei trup-minte-suflet – o componenta atat de importanta a vietii – este vazut sub forma unei calatorii. Vrem sa te ajutam sa faci schimbari durabile in ceea ce te priveste, sa ajungi sa întelegi nevoile corpului tau si cum poti avea grija de el. Te învatam sa fii atent la propriile nevoi, sa identifici ce îti este benefic si sa înlaturi ceea ce îti face rau. Noi credem în puterea ta, a noastra de a face, a gândi si a ne simti armoniosi. Organizam cursuri de Pilates, Yoga, Detoxifiere, Qi-Gong si oferim terapii homeopatice, ayurveda, Florile Bach, masaj. Va invitam sa va preocupati de calitatea vietii si sa gasiti inspiratia pentru a face cele mai bune alegeri. Veniti alaturi de echipa Morningstar pe drumul spre o esentiala stare de bine!

Comments